If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
покрай Траспортера почнах да придобивам гоУф маниери и ме е страх.....вчера за малко да мина на червено,неска пък спрях като албански тираджия и направо нз кво да правя?
Самонакажи се, като се удариш 300 пъти с пръчка по петите...
Аз да Ви кажа какво ми се случи:
В неделя ходихме на лунапарк. Прибрах се към 22:00 ч и към 22:30 ч. ми се звъни на вратата. поглеждам през шпионката и какво да видя, 3-ма от братята роми. Отварям вратата и ги питам какво искат и единия бъркайки в джоба веднага пита: "Бате, тва тойто ли е?" и ми подава мойте документи. Стъписах се и ги питам къде са ги намерили, а единия отговаря че дъщеря му ги е намерила. Нищо не липсваше, а вътре ми бяха абсолютно всички документи.
Вариянтите са два:
1. Някоя сръчна ромка ме е джобила, видяла е че няма пари и са решили да изкарат някоя почерпка.
2. Наистина са ми изпаднали документите и хората са решили да помогнат.
Каквото и да е станало, сърдечно им благодаря. Иначе щях да се вкарам в невероятен филм в какъвто не искам и да си представя.
Аз да Ви кажа какво ми се случи:
В неделя ходихме на лунапарк. Прибрах се към 22:00 ч и към 22:30 ч. ми се звъни на вратата. поглеждам през шпионката и какво да видя, 3-ма от братята роми. Отварям вратата и ги питам какво искат и единия бъркайки в джоба веднага пита: "Бате, тва тойто ли е?" и ми подава мойте документи. Стъписах се и ги питам къде са ги намерили, а единия отговаря че дъщеря му ги е намерила. Нищо не липсваше, а вътре ми бяха абсолютно всички документи.
Вариянтите са два:
1. Някоя сръчна ромка ме е джобила, видяла е че няма пари и са решили да изкарат някоя почерпка.
2. Наистина са ми изпаднали документите и хората са решили да помогнат.
Каквото и да е станало, сърдечно им благодаря. Иначе щях да се вкарам в невероятен филм в какъвто не искам и да си представя.
....м, да! Господ гледа, не случайно им купуваш банички!
Comment